Al twee maal hebben wij een item over de zomerschool 2020 voor U verzorgt. Ook donderdagmiddag zijn Anneke Filmer en Fred Rijckenberg naar de Potgieterstraat gegaan. Ditmaal om verslag te doen van de afsluiting.

Ruim 40 kinderen in de basisschoolleeftijd hebben dit jaar meegedaan. Zij kregen 3 ochtenden per week les in de Nederlandse taal. Daarnaast was er op 2 middagen in de week tijd ingeruimd voor activiteiten als sport, gezondheid, kunst en natuur. Aan de middagactiviteiten deden ook kinderen mee uit de gemeente Epe die niet het taalprogramma volgden.

Voor de afsluiting hadden de kinderen een mooie voorstelling voor de ouders voorbereid, maar door de verscherpte coronaregels heeft deze voorstelling plaats gevonden zonder de ouders.

Gelukkig hebben Anneke en Fred van Vaassen Actief een mooie impressie gemaakt met een foto- en filmreportage. Hierbij ondersteund door Fnan, één van de kinderen die mee hielp met foto’s maken, zodat Anneke zich volledig kon richten op het maken van de filmopnames.

Geniet U met ons mee?