Dinsdagavond zijn we naar het Sportpark de Kouwenaar geweest om de wedstrijd S.V. Vaassen tegen de Graafschap JO-19 bij te wonen.

Een heerlijke voetbal avond met een hartstikke leuke wedstrijd. In de eerste helft deed S.V. Vaassen zeker niet onder tegen de Graafschap. De jongens knokte voor wat ze waar waren. Maar er was natuurlijk wel een klasse verschil

Dat S.V. Vaassen het goed deed was te zien in het score verloop. Het duurde ruim 20 minuten voordat de Graafschap het doel trof. Nadat ze S.V. Vaassen wel behoorlijk onder druk hadden gezet.

De eerste helft eindigde in een 0 – 2 achterstand. Na de rust bleek wel het klassen verschil tussen de amateurs van S.V. Vaassen en de Graafschap JO-19. De wedstrijd eindigde in een 0 – 7 stand.

We hebben er een leuke foto reportage van gemaakt.