Recept Afdrukken
mini kaasfondue
Maaltijd Hoofdgerechten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerechten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Wat moet je doen? Verwarm de oven voor op 180 graden.Als je een camembert hebt die in een houten doosje zit, haal je hem uit het papiertje en doe je hem terug in het doosje. LET OP. Het doosje moet wel vast zitten met nietjes. Als het doosje is gelijmd, gaat de lijm smelten. In dat geval leg je de camembert los op een bakplaat met bakpapier. Snijdt de kaas in het midden in, in de vorm van een kruis en steek daarin wat teentjes gepelde knoflook en takjes vers rozemarijn. Besprenkel de kaas eventueel nog met honing en wat olie en zet hem ca. 15-20 minuten in de oven. Het lekkerst is om de kaas na het bakken direct te serveren, dus houd hier rekening mee met het bereiden.
  2. Als de kaas klaar is kun je hem dippen met stukjes brood, kipfilet en groenten.
  3. Het is ook erg lekker om het brood in dobbelsteentjes te snijden en die even in de oven te bakken. Snijdt intussen wat gedroogde cranberry’s en krenten fijn. Dip het krokante brood in de kaas en haal hem dan nog even door de vruchtenmix. Bron: Jamie Olivier
Deel dit Recept