Recept Afdrukken
Het ultieme recept gekregen van de Sint van de echte Spaanse pepernoten
Maaltijd Gebak en Koek
Keuken Spaans
Porties
stuks
Ingrediënten
Maaltijd Gebak en Koek
Keuken Spaans
Porties
stuks
Ingrediënten
Instructies
  1. Roer de droge ingrediënten ( Zelfrijzend bakmeel, mespunt zout, bruine basterdsuiker en de speculaas/koekkruiden door elkaar
  2. Oven voorverwarmen op 175 graden
  3. Bakblik bekleden met bakpapier.
  4. Voeg bij de droge ingrediënten de 100 gram koude boter en de 6 eetlepels melk.
  5. Kneed dit geheel tot een bal!
  6. Maak vervolgens kleine balletjes ter grote van een knikker en leg die op de bakplaat die bekleed is met bakpapier.
  7. Ongeveer 25 minuten in de oven en je eerste (ECHTE) pepernoten zijn klaar!
Deel dit Recept