Recept Afdrukken
Een bijzonder heerlijke Zuurkooltaart
Instructies
  1. Vet de springvorm in en bekleed deze met bladerdeeg. Houd een paar plakjes van het bladerdeeg over en snij deze in reepjes om later de taart ermee te garneren.
  2. Verhit de boter, fruit de gesneden ui voeg de uitgeperste knoflook toe.
  3. Voeg daarna de champignons en de uitgeknepen zuurkool toe.
  4. Oven voor verwarmen op 175 graden
  5. In een andere pan het gehakt rul bakken samen met wat zout, peper, de kerriepoeder, ketoembar en het blikje tomatenpuree.
  6. Daarna alles in één pan samenvoegen en even wat af laten koelen.
  7. Doe de eieren en de zure room in een kom en klop dit samen los.
  8. Schenk dit bij het zuurkoolmengsel en schep alles goed door elkaar.
  9. Verdeel de zuurkool in de springvorm en garneer met de reepjes bladerdeeg.
  10. Taart midden in de oven en in circa 50 minuten afbakken.
Deel dit Recept