A.s. zaterdag is het (helaas) al weer de laatste keer dat Kunst-outlet Vaassen in samenwerking met El-Decoration de pop-up store aan de Jan Mulderstraat 3 in Vaassen opent.

Je kunt bij de kunst-outlet terecht voor ruim 130 soorten schilderijen. Ook nog eens voor ‘’kunstig’’ lage prijzen! Er is een ruim aanbod van fotokunst maar er zijn ook unieke werken gemaakt met olie- of acrylverf. Er zitten diverse werken tussen van bekende schilders.

Naast schilderijen kun je er ook terecht voor leuke cadeautjes van El-Decoration. Vooral juffen en meester bedankjes vliegen de deur uit. Daarnaast zijn er o.a. knuffelkussens, groeikaarten (wenskaarten waar bloemzaadjes in verwerkt zitten) cadeaupakketjes en Vaassense weerberichten verkrijgbaar.

De pop-up store krijgt veel leuke reacties! Vaassenaren vinden het een leuk concept, zo’n tijdelijke winkel. Super om eens binnen te wandelen en rond te kijken. Dat zouden ze graag vaker willen zien in het mooie dorp! Een goed alternatief om ondernemers een kans te geven zich te presenteren en de leegstand wat meer op te vullen.

De pop-up store aan de Jan Mulderstraat 3 opent voor de laatste keer haar deuren op zaterdag 4 juli. Kom gezellig langs! Er is nog keus genoeg.

Waar: Jan Mulderstraat 3 (oude pand van de Top1toys)

Wanneer: 4 juli

Hoe laat: 09:00 tot 16:00 uur