Vandaag woensdag 15 juli vond de ondertekening plaats van de overeenkomst voor de ontwikkeling van de DekaMarktlocatie in Vaassen. Namens Dreef Beheer B.V. was financieel directeur Harald Lesterhuis aanwezig om de overeenkomst te ondertekenen. Wethouder Robert Scholten ondertekende namens gemeente Epe.

Met de ontwikkeling van de DekaMarktlocatie in Vaassen wordt een grote stap gezet in de kwalitatieve verbetering van het centrum.

Gemeente Epe en Dreef Beheer hebben samen afgesproken om invulling te geven aan de sterke wens ook dit gedeelte van het centrum van Vaassen op te knappen. Supermarkt DekaMarkt komt vernieuwd terug en biedt straks daarin ook ruimte voor horeca aan het Marktplein. Tegelijk komen er woningen in de sociale- en betaalbare huur, maar ook middenhuur.

Aan het eind riep onze wethouder André Jonker naar voren. André had gewerkt aan het DekaMarktlokatie project en morgen 16 juli is zijn laatste dag bij de gemeente. Na 40 jaar bij gemeente Epe te hebben gewerkt gaat hij nu genieten van zijn vrije tijd.