Zondag 2 mei 2021, 29 Selectiespelers van S.V. Vaassen spelen 11 tegen 11 met een individuele competitie

Wekelijks dwalen de blauw-witten van Vaassen 1 en Vaassen 2 af naar het hoofdveld van Sportpark de Kouwenaar. Daar spelen zij zoals vanouds weer 11 tegen 11. Een sportbelevenis die een tijdje gemist moest worden, maar waarvan weer volop genoten wordt sinds de coronamaatregelen het weer toelaten buiten in groepsverband te sporten met sporters onder 27 jaar.

Vriendschappelijk maar wedstrijdecht
De selectiestaf faciliteert de wedstrijden. Hoofdtrainer Fethi Ozerdogan verdeeld de spelers de dag voor de wedstrijd in twee teams. Één team spelend in het thuistenue en de ander in het uittenue. Het team in blauw-wit neemt hij op de dag van de wedstrijd zelf onder begeleiding, het team in zwart staat onder begeleiding van Vaassen 2 trainer Desmond Meijer. De stafleden Gert Steunenberg, Ben Meuleman, Erwin Vosselman en Freek Fokking verzorgen in afwisseling de arbitrage.

Individuele competitie
Naast de 11 tegen 11 wedstrijden hebben de spelers een individuele competitie lopen. Zoals in de normale competitie krijgen de teams 3, 1 of 0 punten. Afhankelijk van winst, gelijkspel of verlies. Daarnaast krijg je als team een punt voor ieder doelpunt dat gescoord wordt. Wekelijks worden de punten individueel bij gehouden. Aan het einde van de competitie kan er slechts één de beste zijn. Een extra motivatie om te presteren.

De huidige koploper van de individuele competitie is Max van Dongen met 24 punten. Hij wordt op 1 punt gevolgd door Ehsan Tutageel. Een knappe prestatie met 29 selectiespelers die participeren, maar de competitie is nog niet voorbij.

Uitslag en foto’s van vandaag
De onderlinge wedstrijd van vandaag eindigde in 5-4 voor blauw-wit. Dat na de 1ste helft al op 5-1 stond en op het nippertje de voorsprong wist te behouden.

Hieronder de actiefoto’s van vandaag, gemaakt door fotografe Cynthia Toorn.