Traditie getrouw zijn afgelopen maandag 8 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe de winnaars van de Vrijwilligers- Sport-, en de Heel Epe Beweegt-prijs bekend gemaakt. Waarin Vaassen zich van haar beste kant heeft laten zien.

Wethouder Gert van den Berg reikte de vrijwilligersprijzen uit aan de winnaars, Rikie van Duuren en aan andere genomineerden Wim van ’t Einde en René Broerse. Maarten Heere reikte de Heel Epe Beweegt prijzen uit aan Karin Hoppener van Femmefit en genomineerden, het World Cup team van KCVO uit Vaassen en de Driewiel Fietsgroep Vaassen. Er waren ook prijzen en oorkondes voor de sporters Elisa Dul (schaatsen en inline skaten), Kars Bonhof (springruiter) en Jeffrey Fikse (karter).

Een gezellige avond waarin politiek, ambtenaren en inwoners elkaar konden ontmoeten met een drankje, een hapje en een toespraak van de burgemeester Tom Horn die iedereen aanspoorde naar elkaar opzoek te gaan en deze avond eens kennis te maken met iemand die je nog niet kent. Het geheel was extra gezellig door optreden van het Vrouwenpopkoor Nenoni uit Vaassen.

Anneke maakte een impressie voor Vaassen Actief