Zondag 29 december was het zover, hardlopen van Amsterdam naar Vaassen. Bente Visser had deze sponsorloop georganiseerd om geld op te halen voor Kenia.
Voor haar minor van de opleiding fysiotherapie gaat ze in februari voor 5 maanden naar Kenia. Hier gaat ze met kinderen werken die een (aangeboren) handicap hebben. Ze wil verschillende beweegprogramma’s met de kinderen doen. Het sponsorgeld, maar liefst € 3500, wordt ingezet voor de aanschaf van (medische) hulpmiddelen.

In totaal is er ongeveer 95 kilometer gelopen/gefietst

Bente wil graag alle lopers, rijders, begeleiders en natuurlijk de sponsors ontzettend bedanken. Ook wil ze graag Albert Heijn Vaassen bedanken voor de sponsoring van het eten. FasnaBallooning voor het gebruik van de bus. Ter Hoeven Verf en Willem van Huffelen voor de sponsoring van het fietspak en VCM Kredietverzekeren voor de sponsoring van de shirts. Daarnaast wil ze iedereen bedanken die haar een ontzettend warm hart hebben toegedragen.

Natuurlijk mag er nog steeds gesponsord worden. Dit kan via Het rekeningnummer:
NL57 RABO1480478989 t.n.v. B.R. Visser. Graag in de omschrijving sponsorgeld Kenia.

Naast deze reportage, die een mooie sfeerimpressie van de dag geeft, willen wij nog meer weten van Bente. Dus wordt vervolgt.