Wij van Vaassen Actief waren ook aanwezig en hebben een mooie foto reportage gemaakt die we onder dit wedstrijdverslag van CVO hebben geplaatst.

Zondag stond de wedstrijd tegen Dalfsen 1 op het programma. Deze werd gespeeld in de Koekoek met op de tribune veel toeschouwers voor de thuisploeg.
CVO was erop gebrand om te winnen maar begon met een tegenvaller want Mirjam van Hunnik viel in de warming up geblesseerd uit.
Pupil van deze wedstrijd was Renske Rooijackers. De wedstrijd begon gelijkopgaand met een hoog speltempo aan beide kanten. Zowel CVO als Dalfsen hadden snelle aanvallen met mooie combinaties maar dit resulteerde bij CVO vaker in een doelpunt.
CVO stond verdedigend sterk waardoor Dalfsen moeilijk tot scoren kwam. De goede afstandsschutters van Dalfsen kwamen wel over de verdediging heen, maar deze ballen werden goed opgevangen door Marlou Boergonje.
Zij was deze wedstrijd een zeer betrouwbare sluitpost. In de eerste helft kreeg CVO vier penalties tegen. Maar Marlou heeft deze alle vier tegengehouden. CVO benutte haar penalties en kansen wel, zodat de dames met een voordeel van 14-8 de rust ingingen.

Ook de tweede helft ging gelijk fel van start. Aan beide kanten zagen we mooie combinaties die goed werden afgerond. In de aanval heeft Dalfsen mooie loopwegen, maar CVO wist deze er goed uit te halen.
CVO blijft de voorsprong behouden en komt eigenlijk niet meer in gevaar.  De eindstand van deze wedstrijd was 24-16 voor de dames uit Vaassen. Hierdoor komen zij op een mooie tweede plek in de ranglijst te staan.

Over twee weken wacht op zondag 27 oktober om 12.20 uur de uitwedstrijd naar LHC in Lemelerveld.
Scores: Sharon Prins (7), Sara van Bussel (9), Demi van der Zwan (3), Nienke de Graaf (2),
Maud Hagen (1), Eline Meuleman (1), Laura Stegeman (1). Verder speelden mee Eileen Pelgrom, Joyce Hendriks en Jelena Speldekamp.