csv VIOS de laatste jaren zeer verjongend krijgt volgend seizoen versterking van Alexandro Johannes. VIOS dat veel waarde hecht aan het kansen bieden van jong talent zowel vanuit eigen jeugd zoals we de laatste jaren veelvuldig hebben gezien en ook voor spelers van extern die zich willen ontwikkelen. VIOS Vaassen zet in op een goede jeugdopleiding, is trots op zijn jeugdspelers, maar beseft ook dat het ontwikkelen doorgaat op latere leeftijd, zoals bij het Onder 21/23 team en uiteraard de selectie van VIOS. De huidige trainers van VIOS 1 Maikel Amzand & Thomas Prins hechten besteden daar veel energie aan en geven de jeugd ook echt een kans.

Alexandro Johannes, 18 jaar, komt over van WSV waar hij in de O19 speelde op 4e divisie niveau. Sinds zijn 15e trainde hij al regelmatig mee met de eerste selectie van WSV. Helaas voorkwam een auto-ongeluk zijn verdere opmars bij WSV. Bij WSV viel in de jeugd ook zijn scoringsdrang op, in de laatste 1,5 jaar op 4e divisie niveau was hij betrokken veel doelpunten, zowel als afmaker als ook de man van de assist.
Hoofdtrainer Amzand omschrijft hem als een beloftevolle aanvaller met veel potentie. Zijn lengte en technische vaardigheden worden gezien als sterke punten.

De Technische commissie van VIOS is blij met de komst van Alexandro, hoopt dat hij in de voorbereiding weer helemaal hersteld aan de start staat en denkt dat hij kan helpen bij de ambitie die VIOS heeft om weer te strijden voor een plek in de 2e klasse.

Voor nu is het vooral afwachten wanneer we meer mogen voetballen, want als samenleving staan we voor een grote uitdaging. We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen op betere tijden