Zondag morgen 10.15 uur komen we aan bij Sportpark ‘De Egelbeek’. Er staat een wedstrijd op het programma KCVO Dames 1 tegen Overwetering Dames 1.
De nummer 9 tegen de nummer 1, dus een moeilijke wedstrijd voor de dames uit Vaassen.
Maar in de eerste helft was dit verschil niet te zien, sterker nog KCVO kreeg twee mooie kansen om de voorsprong te pakken. Helaas beide gingen naast.

Sc. Overwetering wist wel te scoren en gingen met een stand van 0 – 1 de kleedkamers in.
Na de rust was het verschil wel wat groter. Sc. Overwetering was zeker beter, maar de dames van KCVO vochten als Leeuwinnen. Ze konden niet voorkomen dat de eindstand op 0 – 2 eindigde.

Een wedstrijd waar de dames met trots op terug kunnen kijken. En dat kunnen ze natuurlijk doen met de fotoreportage van Vaassen Actief.