“Vios en Elspeet spelen gelijk”

door | dec 14, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Soms sta je als toeschouwer niet met plezier langs de lijn. Zeker niet als het weer niet meewerkt en de beide ploegen beurtelings met elkaar wedijveren als het gaat om het leveren van een wanprestatie. Daarvan was zaterdag sprake in de wedstrijd tussen Vios en Elspeet.

De gasten trokken vanaf het begin fel van leer; waren steeds winnaar in de duels en kregen al in de eerste minuut een paar opgelegde kansen en tot aan de rust deden zich er nog een aantal voor waarvan er twee benut werden ( in de 10e en 34e minuut door Emiel Goud en Bart van de Hoorn). Vios bakte er weinig of niks van en mocht nog tevreden zijn met de 0-2 stand bij rust.

In de tweede helft waren aanvankelijk de rollen omgekeerd. Nu bracht Elspeet er weinig van terecht en hadden de geelzwarten een goed kwartiertje waarin achtereenvolgens Dennis de jong (48e minuut), Richard van Beek (56e minuut) en opnieuw Dennis de Jong (58e minuut) drie maal scoorden waarmee de stand op 3-2 voor Vios kwam. Wie gedacht had dat Vios “het lek boven “had kwam bedrogen uit. Het laatste half uur ging de strijd weer redelijk tegen elkaar op en konden aan weerszijden nog zomaar weer doelpunten vallen. Elspeet was daarbij de gelukkigste: in de laatste minuut werd een aanval over rechts in de schemering door een medeaanvaller tot doelpunt gepromoveerd en zo eindigde deze draak van een wedstrijd in een gelijkspel ( 3-3) en dat was misschien gezien het wedstrijdverloop ook nog een terechte uitslag.