De Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’ van Prof. Dr. Casper van Eijck kortweg ‘Support Casper’ is zeer gemotiveerd om nieuwe behandelmethoden te vinden die het leven van de alvleesklier-kankerpatiënten kunnen verbeteren en verlengen. De bestuursleden hebben bijna allemaal in hun directe omgeving meegemaakt wat het is om iemand aan deze ziekte te verliezen. Ze vinden dat onderzoekers en specialisten die hun nek durven uit te steken om tot nieuwe oplossingen te komen, volle steun verdienen. Zoals Prof. dr. Casper van Eijck en zijn team.

Het bestuur en de Raad van toezicht van de stichting bestaan uit bekende namen in de medische wereld Robert den Brave, Ada Kruisbeek en Ab Osterhaus.
De intentie van deze stichting staat centraal bij het spetterend Nieuwjaarsconcert in het Dolfinarium te Harderwijk, dat daar op zaterdag 18 januari 2020 voor de 4e keer wordt gegeven voor de kankerbestrijding.

Medewerkenden aan deze avond zijn: Inspire2liveChoir uit Alblasserdam en Choir4Hope uit Barneveld met in totaal 350 koorleden o.l.v. Peter Overduin; een groot samengesteld mannenkoor van 300 leden van het Chr. Mannenkoor ‘Looft den Heere’ uit Vaassen, Herv. Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst en het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten o.l.v. Freddy Veldkamp.

Verder de trompettisten Arjan en Edith Post, de sopraan Annelies Schep, de bariton MARCO BAKKER, de zangeres Lisanne Spaander, de organist André de Jager en de pianist JAN VAYNE. Burgemeester Harm-Jan van Schaik zal de avond openen en sluiten.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting ‘Support Casper’. Hij zal zelf de cheque met de opbrengst van de avond in ontvangst nemen. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. Zie ook www.inspire2livemusic.nl
Aanvang: 19.30 uur. Dolfinarium open: 18.30 uur.

Toegangsprijs € 15,00 p.p.; t/m 12 jaar € 5 p.p. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257.
Kaarten verder bij de koorleden en ’s avonds aan de zaal, indien voorradig.

Kaartvoorverkoop: Read Shop (in winkelcentrum Stadsdennen) en Primera, Luttekepoortstraat 8 te Harderwijk.