Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

28e editie Vaasaqua staat voor de deur! Start met Vaas-A-Quiz 8 mei

mei 8 19:00 - mei 9 19:00

Het aftellen kan beginnen, want op Hemelvaartsdag 9 mei staat er weer een nieuwe editie van Vaasaqua op het programma. Maar, deze editie pakken wij het groots aan met al op de woensdagavond 8 mei de welbekende Vaas-A-Quiz om 19.00 uur, met aansluitend vanaf 21.00 uur een EXTRA super gezellige feestavond op het marktplein. Kom jij een dansje wagen? 

Uiteraard staat de volgende ochtend Vaassen vol met braderie-kramen, de landelijk bekende grote boekenmarkt en een tot de laatste plek gevulde kunstmarkt. Voor de kinderen is er genoeg te beleven op het kinderplein, of volg een leuke voorstelling van de Theaterfiets. En heb je alle 300 kramen afgestruind, dan is het natuurlijk tijd voor een drankje op het horecaplein, waar ondertussen non-stop live muziek zal zijn. In de middag hoef je dus vooral niet stil te blijven staan met de muziek van het Vaassens Fanfare Corps, Song & Relation, DJ Laurens en de Engelse topformatie Fragment. In de avond zal het dak eraf gaan en sluiten wij Vaasaqua groots af met de vijfkoppige coverband Empire en The Rockaholics.

Door gewijzigde wet- en regelgeving, die onze mooie planeet moet gaan helpen richting een duurzame toekomst, hebben er wat veranderingen plaatsgevonden.
Zo zullen wij dit jaar voor het eerst werken met een recycle-systeem met herbruikbare plastic bekers. Dit zal best even wennen zijn, en hier en daar wat gemopper opleveren, maar let wel, dit scheelt bij elkaar een grote containervrachtwagen vol plastic afval, waardoor wij samenwerken aan een duurzamer evenement.

En dit werkt als volgt: 
1. Bij aanschaf van je eerste drankje betaal je €1,- voor een beker. 
2. Voor je volgende drankje lever je de beker in en betaal je alleen je drankje. 
3. Wanneer je bent uitgefeest breng je de beker terug naar de bar of het inleverpunt bij de uitgang voor recycling. Let op: de beker is niet inwisselbaar voor geld, maar die éne euro kun je dan zien als entree voor een duurzaam evenement met een line-up om je vingers bij af te likken.

Daarnaast werken wij vanaf dit jaar niet meer met consumptiemunten. Er is besloten over te gaan op een systeem, waarbij je kunt pinnen aan de bar met je telefoon of bankpas. Hierdoor kunnen wij voor de diverse soorten drank ook beter passende prijzen vragen, en daarnaast is dit voor ons als organisatie een stuk veiliger en minder fraudegevoelig. 
Maar wil je toch liever contact geld kwijt of samen met je vrienden geld inzetten voor je avondje uit? Dit kan zeker! Schaf dan bij onze servicedesk een Vaasaqua-betaalpas aan en laat hier je geld opzetten. Betaal vervolgens veilig en snel met de betaalpas aan de bar. Deze Vaasaqua-betaalpas kun je, als er onvoldoende saldo op staat, op ieder moment zelf via je telefoon weer opwaarderen. Het saldo op de pas blijft ook de komende jaren te gebruiken voor de volgende edities van Vaasaqua.

Graag zien wij jullie allemaal in ons mooie dorp Vaassen, op zowel woensdagavond 8 mei als de hele dag op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei 2024. 


Alvast in de stemming komen? Volg ons via Instagram of Facebook @Vaasaqua voor meer informatie of neem een kijkje op de website: www.vaasaqua.nl

 

Gegevens

Begin:
mei 8 19:00
Einde:
mei 9 19:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: