Zondag 15 december 2019 speelt KCVO de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen onze gasten Robur et Velocitas uit Apeldoorn. Bij deze wedstrijd is Pim Braakman de pupil van de week.

Pim is, net als veel van de voorgaande pupillen van de week, ook via de Hypotheekshop Epe Worldcup en de F-pupillen nu een speler van de JO11. Hij is keeper van het JO11-2 elftal, dat begeleidt wordt door Duncan en Dani. En hij heeft veel plezier in dit elftal. Hij vindt het zo gezellig dat hij nog wel even na moest vragen of hij in de JO11-2 zat. D trainingen vindt hij erg leuk. Vooral de keeperstrainingen (duiken naar de bal) van Rob vindt hij geweldig.

Pim is 10 jaar en heeft een grote broer Sam. Naast het naar school gaan, hij zit op de Violier in groep 6, speelt hij veel buiten met zijn vrienden. Dat zijn naamgenoot Pim en Stan en Merle. Ook de PS4 is een van zijn favoriete bezigheden en dan voornamelijk Fortnite.

Op de vraag: “wat vind je niet lekker qua eten”, zei hij heel direct: “gezond eten”.

Patat is zijn favoriete eten, maar ook pasta en eekhoorntjesbrood vindt hij heerlijk.

Een favoriete club uit Nederland heeft hij niet, ja, het Nederlandse elftal vindt hij goed. Zijn favoriete club in buitenland vindt hij Barcelona,  Messi is daar zijn favoriet.

Dat was ook wel te zien omdat hij tijdens het interview een heel mooi tenue van Barcelona aanhad.

Zijn favoriete speler van KCVO vindt hij Duncan Leerkes en hij hoopt dat KCVO met 3-1 wint.

Op de vraag of hij al zenuwachtig is voor zondag reageerde hij heel cooltjes: “nee”.

Hij had ook al veel van teammaatjes gehoord, hoe het was.

Pim heel veel plezier zondag.