Onder een verrukkelijk lentezonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni lustig gelepeld in het Beekpark. Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje het plantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park!

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Leef je uit op de eigenzinnige gerechten en klassieke recepten van de mobiele keukens. Smul hier alvast van de food line-up.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het plantsoen, waar bands en DJ’s spelen voor het hongerige publiek. Of je nou houdt van zwoele liedjes, ritmische deuntjes of dansbare platen: voor iedere smaak wat wils! Wil jij bijdragen aan deze muzikale sfeer? Meld je aan via deze link.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen is er op zaterdag en zondag een markt met mooie spullen. Er worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden. Verkoop jij mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je hier aan.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er ook genoeg te doen op zaterdag en zondag. Een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden je kids zoet. Zou jij graag je kinderactiviteit op Lepeltje Lepeltje willen neerzetten? Meld je hier aan.

MEEWERKEN?
Lepeltje Lepeltje is altijd op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun handen uit de mouwen willen steken. Alle hulp is welkom. Van op- en afbouw of het bemannen van de kassa’s tot het beheren van de sfeer. Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je hier aan.

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 8 juni: 14:00 – 00:00 uur
Zaterdag 9 juni: 12:00 – 01:00 uur
Zondag 10 juni: 12:00 – 22:00 uur