Foto’s en montage: Anneke Filmer

Op vrijdag 13 december jl. vond de jaarlijkse bijeenkomst van de Vrijwillige Hulpdienst Vaassen plaats. De Hulpdienst is bij velen beter bekend als de “Kruimelschaar”.

 

Bijna 40 van de ca. 50 vrijwilligers woonde de bijeenkomst in het wijksteunpunt “Bloemfontein” bij. Zo hadden de vrijwilligers de mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en eens gezellig bij te praten. Ook knelpunten en tips passeerden de revue.

Een drietal vrijwilligers werd in het zonnetje gezet. Mevrouw  Riet Boerkamp werd door de  voorzitter van de Hulpdienst, Francoise Kusters, gehuldigd vanwege haar 25-jarig jubileum als vrijwilliger, evenals de heer Johan Bosman. De heer Jans Hummel was helaas niet aanwezig maar krijgt een attentie vanwege zijn 12,5 jarig jubileum.

Een lekkere drankje (aangeleverd door slijterij Kooijer) werd gevolgd door een soepje, feestelijke salades en tenslotte een warme maaltijd, voorbereid en geleverd door groentezaak Bouwmeester. Bij het verlaten van de bijeenkomst werden de aanwezigen door het bestuur verrast met een tegoedbon van “Bij Anne” als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar.