Speciaal voor mantelzorgers is er op donderdagochtend 16 januari 2020 een gratis rondleiding bij Groot Stokkert.

Bent u mantelzorger? Kom dan zien, horen en bespreken hoe logeerzorg er uitziet.

Groot Stokkert is één van de locaties waar logeerzorg wordt georganiseerd. Bij logeerzorg logeert de zorgvrager gratis ergens waar hij of zij professionele zorg krijgt. De mantelzorger kan zo even op adem komen. Het gaat om een ‘planbaar’ tijdelijk verblijf. Logeren kan alleen of samen met de mantelzorger.

Programma

Tijdens de rondleiding krijgt u informatie over  logeerzorg. Ook is een mantelzorger aanwezig die al ervaring heeft met logeerzorg bij Groot Stokkert. Zij zal haar ervaring met u delen en u kunt haar vragen stellen. Uiteraard staat in het restaurant koffie en thee voor u klaar.

Praktische informatie

De rondleiding vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 van 10:30 uur tot 12:00 uur. Groot Stokkert vindt u aan de Doctor Jan van Breemanlaan 2 in Wapenveld. De rondleiding is gratis, net als het kopje thee of koffie. Laat het ons weten als voor u vervoer een probleem is. We zullen dan proberen vervoer voor u te regelen.

Aanmelden

U kunt zich voor deze rondleiding aanmelden tot en met 10 januari 2020. Dat kan via g.elskamp@koppelswoe.nl of op werkdagen via telefoonnummer (0578) 67 67 67.

Kijk voor meer informatie over mantelzorg en logeerzorg op www.epe.nl/mantelzorg en op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg.