Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaassens Fanfare Corps eindelijk weer het podium op met een beestachtig najaarsconcert!

29-oktober-2022 19:00

 

Het duurt nog even voor het zaterdag 29 oktober is, maar toch is het Vaassens Fanfare Corps alweer geruime tijd in voorbereiding op het najaarsconcert, welke dan zal plaatsvinden. Vanwege de Covid maatregelen eerder dit jaar werd het traditionele voorjaarsconcert uitgesteld en omgetoverd tot een najaarsconcert. Gelukkig kan het concert nu wel doorgaan en zullen alle geledingen van de vereniging zich zaterdag 29 oktober weer van hun beste kant laten zien en horen.

VFC hanteert elk jaar een ander thema tijdens haar concert en deze keer zal de fanfare een beestachtig najaarsconcert gaan geven. Oftewel, de rode draad van de avond zal bestaan uit muzikale werken die een connectie hebben met de dierenwereld. Het programma zal herkenbaar en gevarieerd zijn voor jong en oud, met muziekstukken uit bekende films zoals The Lion King en Dances with Wolves tot aan Birds van Anouk. De jongste jeugd, de slagwerkgroep en het A-orkest, alle onderdelen van het Vaassens Fanfare Corps zullen van zich laten horen deze avond.

Wie ook wil komen genieten van een avond muzikaal vertier is alvast van harte uitgenodigd op zaterdag 29 oktober in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De zaal is open om 19:00u, het concert vangt aan om 19:30u.

Uiteraard krijgen donateurs op vertoon van hun donateurskaart korting op de entreeprijs.

 

Gegevens

Datum:
29-oktober-2022
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: