Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarsconcert Vaassens Fanfare Corps: beestachtig mooi!

29-oktober-2022 19:30

Het najaar heeft zijn intrede gedaan, de bladeren vallen van de bomen en het wordt weer kouder buiten. Tijd voor gezelligheid, warmte en mooie muziek! Aanstaande zaterdag 29 oktober zal het Vaassens Fanfare Corps een ‘beestachtig’ mooi concert gaan geven.

Het Vaassens Fanfare Corps is een ondernemend en actief orkest welke al meer dan 115 jaar deel uitmaakt van de Vaassense gemeenschap. Eén van de hoogtepunten van de vereniging is het jaarlijks concert, waarbij alle onderdelen van de muziekvereniging zich presenteren aan het publiek.

Het corps hanteert elk jaar een ander thema tijdens het concert en deze keer zal de fanfare een beestachtig geluid laten horen. Oftewel, de rode draad van de avond zal bestaan uit muzikale werken die een connectie hebben met de dierenwereld. Het programma zal herkenbaar en gevarieerd zijn voor jong en oud, met muziekstukken uit bekende films zoals The Lion King en Dances with Wolves en popmuziek van zangeres Anouk en de band Toto. De jongste jeugd, de slagwerkgroep en het A-orkest, alle onderdelen van het Vaassens Fanfare Corps zullen van zich laten horen deze avond.

Wie ook wil komen genieten van een avond muzikaal vertier is van harte uitgenodigd op zaterdag 29 oktober in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De zaal is open om 19:00u, het concert vangt aan om 19:30u. Uiteraard krijgen donateurs op vertoon van hun donateurskaart korting op de entreeprijs.

 

Gegevens

Datum:
29-oktober-2022
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: