Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15 jaar fonkelend glas op kasteel Cannenburch

5-november-2022 11:00 - 20-november-2022 17:00

VAASSEN – De Verenigde Naties hebben het jaar 2022 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Glas. Geen beter moment voor het 3e lustrum van Expositie Glaskunst op kasteel Cannenburch van 5 t/m 20 november.

Internationaal Jaar van het Glas

Glaskunstenaars over de hele wereld hebben ons bewust gemaakt van dit prachtige materiaal, inclusief de opmerkelijke fabricagemethoden en onmisbare schoonheid. Glas heeft het vermogen dingen vast te leggen en het volledige kleurenspectrum van de natuur te laten zien.

Lustrumexpositie 

Met dank aan Stichting Glaskunst Epe is het niet alleen de 15e maar ook de laatste keer in november genieten van moderne glaskunst in een historisch decor. Dit jaar is het thema Wereldse Verhalen die zijn terug te zien in de werken en te lezen in de catalogus. Voor deze speciale gelegenheid ontvangt uw gezelschap de catalogus gratis bij aankoop van een entreeticket (zolang de voorraad strekt).

Museumkaart avondopenstelling

Na het succes van vorig jaar is de expositie ook dit jaar exclusief voor Museumkaarthouders te bezoeken na zonsondergang op donderdagavond 17 en vrijdagavond 18 november tussen 18.00 en 21.00 uur. In de schemerduistere kasteelvertrekken komt het fonkelende glas nog beter tot zijn recht. Reserveren is ten zeerste aan te raden.   

Dankwoord

Na deze editie stopt Stichting Glaskunst Epe met de organisatie van de jaarlijkse expositie. Geldersch Landschap & Kasteelen en in het bijzonder team Cannenburch willen hierbij alle vrijwilligers van de stichting hartelijk bedanken voor hun toewijding en de prettige samenwerking.

Openingstijden: Expositie Glaskunst; zaterdag 5 t/m zondag 20 november tussen 11.00 Р17.00 uur. Op maandag gesloten. Reserveren is ten zeerste aan te raden. Meer informatie of reserveren: www.glk.nl/cannenburch.  

Gegevens

Begin:
5-november-2022 11:00
Einde:
20-november-2022 17:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: