Tijdens het goed bezochte rommelpottoernooi met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie van volleybalvereniging Blok EVC, werden de verenigingsman en -vrouw van 2018 benoemd.

Dirk Jan Visch
Hoewel zijn inspanning voor de vereniging eigenlijk geen toelichting nodig heeft, toch een korte samenvatting: Trainer van heren 2, grote kracht achter jongens B, altijd aanwezig bij de minitoernooien, vaste kracht in de donderdagavondbezetting in de bar (aan de goede kant van de bar). Hij is een fanatieke trainer die al een aantal jaren het jongensteam voor zijn rekening neemt. Met dit team heeft hij al goede resultaten behaald! Tevens steekt hij vele uren in de training en coaching van heren 2!

Ook is Dirk Jan al jaren een vaste waarde voor het jeugdkamp. Na een pauze staat hij alweer een aantal jaar in de keuken tijdens kamp. Hij is nergens te beroerd voor, en staat altijd klaar. Voor auto’s wassen, een vossenjacht, bij de jeugdactiviteiten commissie, klussen voor jeugdkamp; je doet nooit tevergeefs een beroep op Dirk Jan!

Ingrid Lindeboom
Ingrid speelde al jaren bij Blok EVC maar besloot in 2012 zitting te nemen in het bestuur als voorzitter communicatie commissie. Zij heeft laten zien dat zij een vaste waarde is in het bestuur, waarin ze door haar opgeruimde karakter een positieve rol speelt. Vele jaren droeg zij zorg voor alle shirts en bijbehorende sponsoring. Ook was zij betrokken bij de oprichting van de Steunpilaren. Momenteel is ze verantwoordelijk voor de ledenadministratie, een rol die haar op het lijf geschreven is. Ze werkt accuraat en snel! Ze springt bij in het bestuur waar nodig. Ook is zij nog steeds actief als recreant op de dinsdagavond, waar zij door haar mede-volleyballers wordt bestempeld als de drijvende kracht achter dit clubje oud-competitiespelers.

Fijn om twee van zulke enthousiaste en betrokken mensen binnen de vereniging te hebben! Nogmaals dank voor jullie inzet!