Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zondag 28 mei Popquiz Achterin de Platenkast rond

mei 26

Fotocredit: Eigen foto Achterin de Platenkast

Achterin de Platenkast heeft de planning voor het voorjaar bekend gemaakt. Op 28 januari 2024 beginnen zij met de inmiddels uitverkochte Kulturhus Popquiz in Kulturhus Epe. Op vrijdag 1 maart staan zij weer bij Gezinspark ’t Smallert voor de 7de Emster Popquiz. Voor deze quiz introduceren zij een nieuwe ronde: de verzoekplaatjesronde. Elk team dat zich inschrijft mag één plaatje uitkiezen waarvan dan in de laatste ronde een fragment voorbij komt. De deelnemende teams hebben er dan dus sowieso ééntje goed. Zondag 26 mei sluit Achterin de Platenkast vervolgens het voorjaar af in De Wieken met De Platenkast van mijn Vader Popquiz. Een quiz met alleen maar muziek uit de 60’s en 70’s.

Nieuwe datum Blue Sky 90’s & 00’s Popquiz: 14 april 2024

Vanwege het overlijden van een van de vaste krachten van de Blue Sky in Emst de dag vóór de geplande datum ging de 90’s & 00’s popquiz afgelopen december niet door. Inmiddels is er een nieuwe datum: 14 april 2024. Voor deze quiz zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Wil je meedoen met een van de quizzen? Meld je dan aan met een team van maximaal 5 personen door een e-mail te sturen naar popquiz@achterindeplatenkast.com, je in te schrijven via hun website of een bericht achter te laten op hun Facebook of Instagram.

Over Achterin de Platenkast

Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door zo’n 750 muziekliefhebbers op Facebook en Instagram. En sinds 2016 organiseren zij op regelmatige basis popquizzen in Vaassen, Emst, Epe en Wapenveld.

Gegevens

Datum:
mei 26
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: