Het openbaar vervoer is een uitkomst als u geen eigen vervoer heeft. Handig als u daarin de weg weet.

Zelfstandig reizen geeft u vrijheid. De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. En wanneer u dat wilt. Zo kunt u familie, vrienden en bekenden bezoeken. Een stedentripje maken. Of wat verder weg gaan wandelen. Heeft u geen eigen vervoer, dan is het openbaar vervoer een uitkomst. Handig als u daarin de weg weet. OV-ambassadeurs van ErvaarhetOV.nl kunnen u daarbij helpen.

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren over OV

Tijdens het inloopspreekuur krijgt u antwoord op uw vragen over reizen met het openbaar vervoer. Hoe werkt de OV-chipkaart? Welk abonnement past bij mij? Hoe plan ik mijn reis? De OV-ambassadeurs staan u graag te woord.

Data, tijden en locatie

Het laatste inloopspreekuur van dit jaar is dinsdag 10 december, 10:00 – 11:30 uur. U vindt de OV-ambassadeurs in wijksteunpunt Burgerenk, Klimtuin 46 in Epe. Voor meer informatie kunt u bellen met (038) 4 540 130 of kijken op www.ervaarhetov.nl.

OV-ambassadeurs

OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg  helpen. Zij zijn actief namens ErvaarhetOV.nl. Dit is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Om senioren te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te reizen. Zij werken daarvoor samen met vervoerders Arriva, Breng, OV regio IJsselmond en Syntus. Ervaarhetov.nl organiseert het hele jaar activiteiten in verschillende gemeenten. Zoals proefreizen, informatiebijeenkomsten en inloopspreekuren.

Meer informatie

Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. U kunt ook bellen met (038) 4 540 130 of een e-mail sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.