Genieten op en aan het water!
Burnside Cablepark bestaat sinds 2009 en vanaf dag 1 zijn ze vol gas gegaan om de leukste en gezelligste wakeboardbaan van Nederland te zijn en te blijven. Het is echt een geheim paradijsje.

De kabelbaan is inmiddels wereldwijd beroemd en niet alleen om de waterpret… Sinds vorig jaar hebben ze een nieuw supergezellig strandpaviljoen. Daardoor kun je nu ook op een minder warme dag heerlijk binnen zitten na of tijdens de waterpret.

’s Avonds kun je lekker dineren, we hebben een goede gevarieerde kaart en lekkere weekspecials. Ze hebben ook gasten die alleen al vanwege het lekkere eten en de relaxte lounge komen. Als je dat hebt geproefd weet je waarom.

Restaurant in de winter!
En er valt nu nog meer te genieten. Ze zijn vanaf oktober op vrijdagavond en zaterdag en zondag vanaf 12:00 open met hun restaurant. Het restaurant zal een kleine metamorfose ondergaan en ze gaan ook de kaart op het winterseizoen afstemmen.

Op de zaterdag- en zondagmiddag kun je voor het eten ook lekker genieten van een gezellige borrel en af en toe een live muziekje. Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden voor een geslaagd arrangement. Ook als je niet per se het water op wilt is het mogelijk om op deze prachtige locatie een (eventueel besloten) feest te houden!

Een warme metamorfose met een verrassende keuken.
Het Burnside team verwelkomt u graag in de warme ambiance van haar rigoureus vernieuwde dining! Als u al gewend was aan de fijne lounge en het prima menu aan de waterkant dan zult u aangenaam verrast worden als je daar binnenstapt.

Voor de donkere maanden heeft het pand een ware metamorfose ondergaan. Het is omgetoverd tot een restaurant van allure zonder dat het ten koste gaat van de Burnside gezelligheid. De chefs hebben zichzelf overtroffen met de verrassend culinaire gerechten die zij in hun keuken bereiden. Alle gangen zijn een ware smaakbeleving.