De zesde editie van Zeldzaam Mooi Winter Evenement vind plaats in een wel heel unieke en bijzondere locatie, namelijk de voormalige Zwitsal fabriekshal, de Drieslag in Apeldoorn. Het is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Tijdens het winter evenement kun je bijzondere cadeautjes kopen voor de feestdagen en kun je genieten van muziek met Oscar Draait Plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op het Zeldzaam Mooi Winter evenement zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Op de wel heel bijzondere markt tijdens het winter evenement vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met speciale activiteiten zoals speciale kinderworkshops, kinderdemonstraties en een aantal bijzondere kinderactiviteiten.

Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal hele bijzondere en originele foodtrucks. Zoals heerlijke verse zelfgemaakte soepen van Abbie’s soepbus, poffertjes van de Pofferbak of heerlijke vers bereide espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en andere heerlijke biologische dranken vanuit de Zeldzaam Mooi Foodtruck.