Zegereeks SV Vaassen gestuit

door | nov 12, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen heeft in de resterende minuten in het belangrijke duel met concurrent  Beekbergen geen goede zaken gedaan. Op het spel stond de koppositie en de eerste periodetitel. Er moesten in het duel nog zestig minuten gevoetbald worden omdat de eerste confrontatie gestaakt werd wegens een blessure van de arbiter.

In de eerste helft moest er nog een kwartier gevoetbald worden. De wedstrijd begon met een vrije trap voor Beekbergen en vanaf dat moment werd er gespeeld om de knikkers.

In de eerste fase van het duel probeerden beide ploegen nog tot voetballen te komen. Vaassen kreeg een goede kans via Wouter van Lent. De linksbuiten ontving een crosspass, sneed naar binnen en vuurde op het doel. Zijn poging werd gekeerd. Het laatste deel van het eerste kwartier stond bol van de slordigheden.

Beekbergen verkoos met grote regelmaat om de bal bij Vaassens doelgebied naar binnen te pompen, hetgeen uiteindelijk in de 17e minuut tot succes leidde. Vaassenaar Van de Worp kopte de zoveelste hoge bal weg, echter niet ver genoeg om uit de gevarenzone te komen. De Vaassense centrale verdediging reageerde trager dan de aanval van Beekbergen waardoor Timo Bakker alleen op doel af kon. Hij passeerde Sam Luijkx zonder moeite.

Na de rust is de voorsprong van Beekbergen nauwelijks meer in gevaar gekomen. Het opportunistische spel van Vaassen bracht de ploeg tot mogelijkheden, maar nauwelijks kansen. Men probeerde het over de grond en vervolgens met een spervuur aan ballen voor en op het doel, ook deze brachten niet het gewenste effect.

SV Vaassen wordt na zes overwinningen op rij gestopt door Beekbergen. Het kan voor de Vaassenaren duur puntenverlies zijn omdat de ploeg hiermee de koppositie en wellicht de periodetitel uit handen geeft.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: