Volle bak bij Openingsbal Rossumdaerpers

door | feb 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zoals viel te verwachten hebben alle leden van carnavalsvereniging De Rossumdaerpers hun kaarten opgehaald voor het Openingsbal op zaterdag 10 februari.

Die avond zit de Rossumburcht dus helemaal vol. De club benadrukt dat het voor niet leden wel mogelijk is om op zondag, maandag en dinsdag mee te feesten.

Bij het Openingsbal beschikt de vereniging weliswaar over twee zalen, maar die lopen toch op voorhand helemaal vol. Het publiek mag op 10 februari in de hoofdzaal genieten van Wesley Klein en Wolter Kroes als gastoptredens met de DJ’s Remco en Laurens, terwijl DJ Rob Wibbelink en Leon Vugts de mensen in de kleine zaal vermaken.

Tijdens de andere feesten hanteert de club de regel dat alle belangstellenden welkom zijn, waarbij overigens de kans bestaat dat het uitverkocht raakt. Uit veiligheidsoverwegingen kan ook dan het bordje ‘uitverkocht’ op de deur komen te hangen.

Op de maandagmiddag, -avond en dinsdagavond is iedereen vanaf zestien jaar welkom. De zondag is speciaal, want die middag is helemaal gericht op kinderen, waarna er voor de zondagavond andere regels gelden, aangezien bij het apres ski feest met StukTV en Henk Dissel jongeren van twaalf tot zestien jaar eveneens welkom zijn.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: