Al aan het bedenken wat voor lekkers je met Kerst (zonder al teveel moeite) op tafel tovert?

Koken als een sterrenchef*? Of juist lekker simpel? Met lokale vis? Goedkoper, verser én lekkerder dan de vis in de supermarkt? Zoek niet verder. Voor een smakelijk visje voor je kerstdiner ga je naar ‘t Smallert. De Emster forellenkwekerij heeft een uitgebreid assortiment verse en gerookte forel en maakt ook heerlijke vissalades. Onze visjes zijn een Erkend Veluws Streekproduct en worden met liefde, tijd en aandacht grootgebracht door vader en zoon forellenkweker. Bestel op tijd en geniet deze feestmaand van een smakelijk Veluws visje!                 

* Restaurant De Leest in Vaassen en Parkheuvel in Rotterdam gingen je voor!

Kijk hier eens naar het assortiment van Forellenkwekerij ’t Smallert!

Op zaterdag 22 december gaat onze Gerrit speciaal voor de Kerst een kast vol grote forellen en zalmforellen roken. Deze worden in z’n geheel gerookt wat zorgt voor een heerlijke, zachte smaak. Supermooi om zo’n hele vis met Kerst op tafel te presenteren of op je buffetje te leggen. Je kunt het vlees zo van de graad afschuiven en je hebt er zelf lekker geen werk mee.

Naast de hele vissen gaat Gerrit ook grote zijdes zalmforel roken. Die hebben in vergelijk met de hele gerookte vissen een wat pittiger rooksmaakje. De zijdes worden ingelegd met zeezout of met Veluwse kruiden (onze specialiteit!).

Belangrijk! Reserveer een vis of een zijde want we roken er niet heel veel extra. Op bestelling dus. Afhalen kan op zaterdag 22 december vanaf 14.00 uur. Zondag en maandag zijn we ook geopend tot 17.00 uur dus dan zou je het ook op kunnen halen.
Je kunt een vis of zijde bestellen via bestelling@smallert.nl.

Een lekker visje als hoofdgerecht? Onze forellen en zalmforellen zijn heel goed te bereiden in de pan, oven of (voor de avontuurlijke koks) op de barbecue!

Geen inspiratie? We hebben een paar lekkere recepten online staan!

Na het succes van vorig jaar kun je ook dit jaar voor de Kerst weer een pulled pork bestellen. Onze Sander rookt niet alleen heel goed z’n zelfgekweekte visjes; ook met procureurs weet hij wel raad! Daarvan maakt hij de lekkerste pulled pork: meer info vind je hier. Let op: bestellen tot uiterlijk 17 december!

We zien je graag weer eens op ’t Smallert!