De Vios Kidsclub is een feit, afgelopen zaterdag hebben maar liefst 16 peuters van 9.30 tot 10.00 uur getraind en gespeeld op het pannaveld van Vios en van 10.00 tot 10.45 uur hebben 13 jongens en meisje van de 5 en 6 jarigen hun voetbal plezier en kwaliteiten laten zien.

Mede namens de financiële ondersteuning van de Vios Ondernemers Club was het mogelijk om het geheel vernieuwde concept van de Vios Kidsclub gestalte te geven.

 

Gert van der Ziel en Harry de Jong van de VOC  waren zaterdagmorgen aanwezig om de kinderen aan te moedigen.

“Eind vorig jaar hebben Tom Beekman en Mariska Thijsen een verzoek bij de VOC ingediend om dit initiatief financieel te ondersteunen, uiteraard stonden wij hier als Vios Ondernemers Club positief tegenover”  aldus de enthousiaste reacties van Gert van der Ziel en Harry de Jong. “De VOC ondersteund initiatieven vanuit de club die ten goede komen aan Vios en haar leden en een maatschappelijk en sociaal ondersteunend karakter hebben, deze ingrediënten zijn ruimschoots aanwezig in dit unieke concept.”

Één van de VOC leden, Hutspot media heeft meegedacht in het ontwerpen van het logo en het vormgeven van het drukwerk zoals de poster en flyer. Tevens is er een herkenbaar spandoek ontworpen. Het spaarsysteem is natuurlijk helemaal uniek en erg leuk maar ook uitdagend en motiverend voor de kinderen, hiermee kunnen de jongens en meisjes stickers  verdienen als zij een bepaalde vaardigheid onder de knie hebben. Leuk detail is dat Hutspot Media zo enthousiast is over dit concept, dat zij de kosten voor het drukwerk en het spandoek voor hun rekening hebben genomen.

Elke zaterdag wordt er van 9.30 tot 10.00 uur getraind en gespeeld door de peuters vanaf 2.5 tot en met 4 jaar. Om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 & 6 jaar aan de beurt om lekker te ballen en trainen onder begeleiding van enthousiaste trainers. Als het weer minder wordt gaan we naar de zaal!  Aansluiten bij de Vios Kidsclub is kosteloos en kan nog steeds! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom Beekman 06 10201798