Veluwse Bron Run 7 oktober 2017

door | sep 20, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 7 oktober nemen de hardlopers de prachtige omgeving van het resort over. De Veluwse Bron Run is jaarlijks een groot succes bij de lopers. Als hardloper kom je door het mooie gebied rondom de Veluwse Bron.

Bij de Veluwse Bron Run kan gekozen worden uit vier afstanden: 3, 6, 9 en 12 kilometer. Op deze manier is de Run voor iedereen toegankelijk. Je kan je inschrijven t/m 5 oktober. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk.

Na de run kan je gratis genieten van een Dagje Wellness bij de Veluwse Bron. Je kan ook voor een voucher kiezen zodat je op een andere dag gebruik kan maken van een heerlijk ontspannen Dagje Wellness. Introducés die niet deelnemen aan de run maar wel willen genieten van een wellnessdag mogen voor €12,50 (i.p.v. €33,50) mee naar de Veluwse Bron.

Indien je op 7 oktober kiest om direct na de run te genieten bij de Veluwse Bron, hoef je niet apart te reserveren. Zodra je jezelf inschrijft voor de Veluwse Bron Run wordt jouw reservering voor de dagentree ook direct in orde gemaakt. Introducés die je meeneemt hoeven ook niet apart te reserveren voor de dagentree. Indien je kiest om een andere dag te komen genieten, is online reserveren verplicht volgens de voorwaarden op jouw voucher.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: