Op dondermorgen 8 november kunt u vanaf 9.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.

Het christelijk mannenkoor De Lofzang bestaat 75 jaar en organiseert ter gelegenheid hiervan haar 2e jubileumconcert op vrijdag 16 november in de Johanneskerk in Heerde. Enkele leden hopen de luisteraars hiervoor te enthousiasmeren.

Eva Houtjes zet zich in voor haar medemens op Lesbos. Hoe het haar vergaat en hoe u daar kunt bij helpen hoort u van haar. Henk Kloezeman heeft een  uniek boek over handel en wandel van Emst geschreven. Hij is er zeven jaar mee bezig geweest en neemt plaats achter de microfoon.

Welness coach, Jannie Docter, en Imago coach, Emmy van Egteren, nodigen u uit om relaxed aan de feestdagen te kunnen beginnen. Zij organiseren daartoe een dag “Your look for succes”.

Daarnaast uitgebreid aandacht voor een meezing cabaretvoorstelling vóór en dóór vrouwen vol herkenbare dilemma’s. Mannen. Een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Op zaterdag 10 november brengen zij hun voorstelling “Vuile Huichelaar” op de planken in de Heerd te Heerde.

Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl