Foto: Rob de Joode

Ruim 25 standhouders presenteren zich zaterdag 20 oktober op de uitvaartbeurs / informatiemarkt in Epe. Binnen en buiten de kerk, centraal gelegen in het centrum, staan dienstverleners en toeleveranciers klaar om u, met een zeer gevarieerd aanbod aan diensten en producten, te informeren over alles wat met een overlijden te maken heeft.

“Alweer de tweede editie van UITVAART VANDAAG”, maar deze beurs is veel groter van opzet en gevarieerder. Mensen staan steeds meer open voor de mogelijkheden binnen de uitvaartbranche en daar spelen wij op in. Hier kun je ideeën opdoen of je in alle rust laten bijpraten door de hier aanwezige standhouders,” aldus initiatiefnemer Rob de Joode, Afscheidsfotograaf.

Binnen wordt u van tijd tot tijd verwelkomd met passende muziek, bent u getuige van een demonstratie steenhouwen, of het schouderen van een kist door de dragers.
Daartussendoor raakt u wellicht geïnspireerd door het grote en gevarieerde aanbod van  urnen – glaswerk – grafmonumenten – drukwerk – bloemen – uitvaartkisten – enz.

Of u gaat in gesprek met de mens achter de uitvaartverzorgers, ritueelbegeleiding, uitvaartondersteuning of uitvaartcatering, videografie, afscheidsfotografie.
Daarnaast zijn er stands van het hospice, over laatste levensfasebegeleiding, de zorgwinkel en een estate coach.

Buiten is er een interessante expositie over rouwvervoer “van bus tot fiets” en staat wederom de Eper Begrafeniskoets te pronken, eigendom van de Stichting Begrafeniskoets.

U bent van harte welkom in de Grote Kerk Hoofdstraat 72, tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
Toegang is gratis!

Voor verdere informatie: Rob de Joode 06-57940039 of afscheid@kiekfoto.nl
Op facebook: https://www.facebook.com/uitvaartvandaag/