Het 1 op 1 Dieet in Vaassen

Wil je weer lekker in je vel zitten en vol energie door het leven gaan? Vind je het tijd om voor eens en altijd af te rekenen met de overtollige kilo’s? Ik help je graag! Samen maken we een op maat gemaakt plan en werken we toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Met mijn 1 op 1 begeleiding en het 7 Stappenplan van The 1:1 Diet gaan we er samen voor zorgen dat je jouw doel gaat behalen!

 

Ben je klaar voor de volgende stap naar een gezond gewicht? Je mag me bellen of appen op 06-51083135 of mailen naar brenda1op1dieet@outlook.com  of stuur me een berichtje via Facebook of Instagram. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Mijn naam is Brenda, 51 jaar en sinds kort consulent van The 1:1 Diet. Ik woon samen met mijn man en dochter in Heerde. Mijn praktijk ligt in Vaassen aan de Torenstraat 15 (gebouw de Rank). In januari ben ik hier gestart. Vanuit mijn praktijk help ik anderen om op een gezonde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Zelf weet ik uit eigen ervaring wat overgewicht met je kan doen. In het verleden was ik veel aangekomen door stress, overgang, emoties en medicatie. Dankzij de 1 op 1 begeleiding met een wekelijks weegmoment bij de consulent en Het 7 Stappenplan ben ik succesvol afgevallen en ben ik nog steeds mooi op gewicht. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Mijn eigen positieve ervaring met The 1:1 Diet wil ik graag met anderen delen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, afvallen doen we samen! Ik ben er voor je om je te steunen en je te motiveren om het vol te houden. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren en denk met je mee.

Samen gaan we op weg naar een gezonde levensstijl waarin je weer bewust kunt genieten. Het maakt niet uit of je veel of weinig wilt afvallen, een gewicht is slechts een getal. Het belangrijkste is dat je gewicht bij jou past en dat je je goed voelt. We gaan ervoor zorgen dat jij ook weer lekker in je vel zit. Samen afvallen èn op gewicht blijven.

Met behulp van Het 7 Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Het 7 Stappenplan is specifiek af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Samen gaan wij bepalen welke Stap het beste bij jou past. Daarnaast biedt het duidelijke kaders en een goede houvast. Stap voor stap gaan wij samen toewerken naar een gezond eetpatroon in combinatie met maaltijdvervangers, groenten, eiwitten, zuivel, graanproducten en koolhydraten. Bij de start ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven hoe en wat je kunt eten. Kortom: een gezond, simpel en duidelijk dieet mét 1 op 1 begeleiding. Ook nadat je je doel hebt bereikt, mag je natuurlijk bij me langskomen. Voor een weegmoment, advies of een luisterend oor, je kunt altijd bij me terecht.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten? Wacht dan niet langer en gun het jezelf!

Start nu en ontvang een gratis shakebeker.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!