SV Vaassen opnieuw onderuit

door | nov 19, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen verliest thuis met duidelijke cijfers van SC Klarenbeek. Het was de grote middag van Lennart Elijzen, hij nam drie doelpunten voor zijn rekening van de totale productie van vier. Het werd dan ook 0-4 voor de gasten uit Klarenbeek. Vaassen was geen schim van zichzelf.

Klarenbeek begon stormachtig in Vaassen. De gasten gaven volle druk vooruit in de beginfase. Vaassen had daar de grootste moeite mee. Het leverde Klarenbeek al in de beginfase twee doelpunten op. De eerste was een aanval van grote schoonheid.

Klarenbeek counterde snel en speelde de naar binnengetrokken spits in. Hij legde de bal af waarna deze in de opengetrokken ruimte kon worden gevolleerd. Buitenspeler Dekic kon niet voorkomen dat Lennart Elijzen zijn eerste treffer kon maken. Die sneed naar binnen en haalde hard uit. Doelman Luijkx raakte de bal nog, maar het bleek niet voldoende om de treffer te voorkomen. Luttele minuten later werd de score verdubbeld door een eigen doelpunt van de Vaassenaren.

De centrale verdedigers gingen onder de bal door waarna deze op het hoofd viel van Van de Worp. De bal vloog tergend langzaam over zijn eigen doelman heen waarna Klarenbeek op rozen zat. Op het einde van de eerste helft kon Vaassen eindelijk een vuist maken, maar creëerde alsnog weinig kansen.

In de tweede helft begon de Elijzen-show. Hij kon een derde treffer maken uit een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Max van Dongen maakt een lichte overtreding waarna Elijzen de bal met een perfect schot in de kruising schoot. Hij was nog niet klaar met zijn doelpunten festijn. Uit een vrije trap kon Elijzen ook nog binnen koppen.

Vaassen trad aan zonder vaste krachten Wouter van Lent en Tom Tangelder. De ploeg leek daarmee in te teren op kwaliteit. De blauw-witte formatie vergooit in twee wedstrijden de koppositie én de periodetitel.