Koppel-SWO/E organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen twee keer een ouderensoos.

De ouderensoos staat garant voor ontmoeting van leeftijdsgenoten in een gezellige sfeer. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er (bij)gepraat, een spelletje gespeeld of is er een luisterend oor voor een ieder. Ook is er een optreden van een muziek- of zangvereniging. Hoogtepunten van het jaarlijks programma zijn de activiteiten rondom de feestdagen, het jaarlijkse uitje en de maaltijd. De soosmiddagen worden, in wisselende frequentie, aangeboden in Oene en Vaassen. Er is bij de soosmiddag altijd een warm welkom voor nieuwe leden. Iedereen wordt hartelijk uitgenodigd om vrijblijvend te komen kijken.

In Oene komt de soos eens per drie weken bijeen, op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, in Zaal Post. De eerste bijeenkomst is op donderdag 6 september.

In Vaassen komt de soos bijeen eens per twee weken, op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, in de Wieken. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 11 september.

Voor informatie en opgave:
Koppel-SWO/E
Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe
Tel. 0578-676767 of www.koppelepe.nl