Spring zingt in Vaassense Dorpskerk

door | sep 16, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Zondagavond 24 september wordt in de Vaassense Dorpskerk een MessAgedienst gehouden. Ds. Jaap Hansum uit Lunteren gaat in deze dienst voor en gospelkoor Spring uit Apeldoorn verleent medewerking aan de dienst en begeleidt de samenzang. Het thema van de dienst is “Oh happy days”.

Ds. Jaap Hansum ziet zichzelf als een bruggenbouwer en heeft dat ook in de praktijk gebracht. Na een aantal jaren in het bedrijfsleven en het onderwijs werd hij geroepen om predikant te worden. Hij wilde de zending in en kwam vervolgens in een migrantengroep in Antwerpen terecht. Daarna heeft hij een aantal jaren in Beiroet (Libanon) gewerkt en heeft daar gezien hoe dat land aan wereldpolitiek leed. Hij heeft door deze ervaringen een brede kijk op de wereld gekregen.

Gospelkoor Spring werd in 2003 opgericht en bestaat uit 35 leden. Het koor

staat sinds 2015 onder leiding van Arjan van der Roest en wordt muzikaal begeleid

door Johan Wentink. Het koor zingt Nederlands- en Engelstalige liederen.

De dienst begint om 19.00 uur in de Dorpskerk, maar vanaf 18.30 uur kunt u al binnen komen om even wat koffie, thee of fris te drinken. U kunt dan in gesprek te gaan met leden van de werkgroep en de kerkenraad. Wellicht hebt u leuke ideeën die voor een volgende MessAgedienst kunnen worden gebruikt.

Het belooft weer een fijne dienst te worden en de werkgroep hoopt u weer te mogen begroeten. Na afloop van de MessAge-dienst is er een extra collecte bij de uitgang om de extra onkosten van deze dienst te dekken.

Wees welkom in de Dorpskerk!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: