Op zondagavond 18 november vindt in de Vaassense Dorpskerk de volgende MessAgedienst plaats. Arjan van der Spek zal in deze dienst voorgaan. Gospelgroep Shine uit Nijverdal zal meewerken aan de dienst. Het koor staat onder leiding van André Bijleveld.

Het belooft een bijzondere dienst te worden, want er zullen nummers van popartiest Sting worden gezongen. Het thema van deze dienst is ‘Fragile’. Het thema verwijst naar de kwetsbaarheid van mensen en de noodzaak om elkaar bij te staan, wanneer de ander hulp nodig heeft. In deze laagdrempelige dienst zullen onder meer prachtige nummers als ‘If you love someone’, ‘Let your soul be your pilot’, ‘Free free set them free’ en natuurlijk het themanummer ‘Fragile’ langs komen.

Gospelkoor Shine is al eerder in de Vaassense Dorpskerk geweest en de commissie nodigt hen graag weer uit voor deze dienst. Het koor bestaat twintig jaar en zingt vooral nummers van bekende gospelartiesten. Het maken van een tour met nummers van Sting is hun meest recente project en is een uitdaging dat het koor maar al te graag aangaat.

André Bijleveld heeft de artistieke leiding in handen. Hij is dirigent van meerdere koren, waaronder Next Generation en The Young Church Singers uit Apeldoorn. Daarnaast is André vast jurylid van het EO-programma Korenslag. Met zijn enthousiasme weet hij veel uit zijn koren te halen en maakt hij elk optreden bijzonder. Een band begeleidt het koor tijdens de optredens.

De dienst begint op 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur is iedereen al van harte welkom om van tevoren een kopje koffie te drinken. De toegang is gratis. Wel wordt aan het einde van de dienst een extra collecte gehouden voor de onkosten van de dienst.