“Samen Eten” is een groep mensen uit Vaassen en omgeving die eens in de maand gezellig met elkaar samen eten in het wijkgebouw Balai Pusat in Berkenoord 2. Iedereen draagt een steentje bij als dat kan. Er zijn altijd wel mensen die helpen, bij het doen van de boodschappen of de afwas en het opruimen na het eten.

Wil je één keer komen, of een paar keer, of zoveel mogelijk, alles kan, dat is helemaal aan jou.

Wil je ook helpen of misschien een keer koken dan kan ook en dan helpen zij  jou ook natuurlijk weer. Kom eerst een keertje mee eten dan zie je vanzelf wat jij kan doen. Er wordt niet gekeken wat iemand doet of hoe vaak, daar wordt niet over gesproken. Wat er mogelijk is wordt zeer gewaardeerd.

Op zaterdag 22 december organiseert “Samen eten” weer de jaarlijkse gratis kerstmaaltijd, weet je iemand die met kerst alleen zit of gewoon een beetje extra aandacht verdient tijdens die dagen dan is hij of zij van harte welkom. Maar geef het door, ook als vervoer een dingetje is want dan proberen zij dit te regelen.

Normaal elke laatste woensdag van de maand, in Balai Pusat Kouwenaarspad 30 kun je mee eten. Je moet je wel even opgeven bij Anneke Filmer (0622818082) zodat ze weten dat je komt.

De kosten van  deze maaltijd is €6,00 euro want ja er moeten natuurlijk ook boodschappen gedaan worden.

Je bent van harte welkom!