Rossumdaerper Prinsenreceptie op 14 januari

door | jan 8, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen opent 2018 voor zichzelf op 14 januari, wanneer de club de Rossumdaerper Prinsenreceptie houdt. Tot die tijd hebben de doorluchtige hoogheden natuurlijk de nodige activiteiten bezocht van andere organisaties in Vaassen en omgeving, maar dan zijn Prins Frank I en Prinses Linda zelf gastheer en –vrouw bij een evenement dat om 14.00 uur begint.

Het lijkt op voorhand een feestelijke bedoening te worden met gastoptredens van Dennis Wiltink uit Epe, stemmingsorkest Le Bombardon uit Zwolle en de eigen dansgardes der Rossumdaerpers die eerder in dit seizoen bij de Intrada allebei eerste zijn geworden. Iedereen die zin heeft om met de carnavallisten op een vrolijke manier het jaar in te luiden, is vanaf 14.00 uur van harte welkom in het restaurantgedeelte en de gehoorzaal van dorpscentrum De Wieken. Natuurlijk geven ook verschillende zusterverenigingen acte de presence, zoals De Vrogge Reuiers uit de Vecht, ’t Sleutelveugeltjen (Apeldoorn), De Eileuvers, De Gleuvenskoevers (beiden Zwolle) en De Olde Bereleut uit Leeuwarden.

Met behulp van de genoemde artiesten en de eigen DJ´s van de vereniging creëert de club een carnavalesk intro van 2018. Nadat het seizoen werd geopend op de Elfde van de Elfde wordt de Rossumdaerper Prinsenreceptie een volgende halte op weg naar carnaval dat van 10 tot en met 13 februari plaats heeft.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: