Regio’72 wint overtuigend van Elko

door | sep 19, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De veldcompetitie is vorige week weer van start gegaan.  Regio’72 mocht zijn eerste thuiswedstrijd spelen tegen het eveneens gepromoveerde Elko. Zowel Elko als Regio’72 zijn via een promotiewedstrijd gepromoveerd naar de tweede klasse. Een klasse waar beide teams graag in willen blijven.

Genietend van het zonnetje was het een doelpuntenfestijn op sportpark de Oosterhof. Binnen enkele seconden viel het eerste doelpunt voor Regio’72. Bij een 3-3 stand zette Regio’72 een tandje bij en liep uit naar een 8-3 stand. Tegen al dit geweld had Elko niets in te brengen en Regio’72 liep gemakkelijk uit naar een 15-7 ruststand.

De tweede helft verliep net zo als de eerste helft. Regio’72 maakte gretig gebruik van de ruimtes die Elko liet en scoorde er op los. Door deze walk over en de mogelijkheid om 8 keer te wisselen, liet coach Brenda Voortman het complete team wisselen. De laatste minuten mochten de spelers en speelsters van het tweede de wedstrijd uitspelen. Bij een 27-16 werd door de scheids afgefloten en kan Regio’72 zich opmaken voor volgende weer. Waar het afreist naar Groningen om het daar tegen de Parabool op te nemen.