Qigong lessen in Bloemfontein

door | jul 19, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Binnenkort is het mogelijk om lessen Qigong te volgen in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Qigong noemt men ook wel Chinese yoga of Taiji. Iedereen die hiervoor belangstelling heeft is van harte welkom om de eerste les op 2 augustus aanstaande bij te wonen.

Qigong (spreek uit Chi (tsjie) Kung (koeng)), wordt ook wel Chinese yoga genoemd of Taiji. Dit is een langzame aandachtige (mindfulle) bewegingsvorm waarvan je toch fit wordt. Je wordt flexibeler, komt meer in balans (letterlijk en figuurlijk) en je krijgt een betere coördinatie. De spieren worden sterker, de gewrichten soepeler en door de uitleg begrijp je ook hoe het werkt en waarom het goed is. Bovendien is het erg leuk om te doen met gezellig thee/koffie na afloop. Ervaring is niet nodig, maar ook met ervaring zul je veel baat hebben bij de oefeningen.

Voor mensen die het moeilijk vinden om de oefeningen staand te doen is het ook mogelijk om deze op een stoel te volgen. De lessen zijn iedere woensdagochtend van half elf tot half twaalf in Wijksteunpunt Bloemfontein. De lessen worden gegeven door Désiree Damsté die zeer ervaren is op dit gebied. De lesdata zijn: 2, 9, 16, 23 en 30 augustus, 13 en 20 september (daarna komt de volgende serie van 10 lessen). Tien lessen in totaal voor €50,–. Ga je op vakantie of weet je dat je om een andere reden niet kunt komen, dan kun je voor die lessen €5,– per les aftrekken. Is betaling een probleem, neem dan even kontakt op.

Voor informatie kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-620988 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Kijk ook op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: