De Pure Pinksterfair is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De locatie, gevarieerde stands, demonstraties, lezingen, workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

Struin door het kasteelpark van Geldersch Landschap & Kasteelen en ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 100 stands. Zij bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en streekproducten. Laat u, samen met uw kinderen, verrassen door een boeiende of spannende demonstratie, lezing of workshop.

Dit jaar is er een klimwand, kunt u alles te weten komen over bushcraft en survival, gaat u onder begeleiding sporen zoeken, navigeren en misschien zelfs wel een vuurtje maken om vervolgens uit te rusten en te genieten bij de meerdere foodtrucks.

Tijd: zondag 20 mei 10.00 – 18.00 uur, maandag 21 mei 10.00 – 17.00 uur.

Entree fair: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.
Entree kasteel : € 5,00, 4 t/m 18 jaar € 3,00. (dagelijks geopend van 12.00 – 17.00 uur)

Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen entree voor de Pure Pinksterfair maar hebben op vertoon van geldige pas gratis toegang tot het kasteel.

Locatie: kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.depurepinksterfair.nl

Reserveren: is niet nodig.