Zondag speelt KCVO zijn tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de Witkampers uit Laren. De pupil van deze wedstrijd is Youssef Benjaddi. Youssef is 9 jaar en zit op de Krugerstee in groep 6. Hij vindt de school heel leuk vooral als ze gaan rekenen. Maar, vertelde hij er snel bij, buiten spelen is ook heel leuk. Hij speelt graag met alle kinderen.

Hij speelt al vanaf zijn 6e bij KCVO, eerst in de befaamde Worldcup en daarna twee jaar in de JO-9 en nu in in JO11-3. Joussef is op alle plekken inzetbaar. Vorig jaar speelde hij zelfs nog een half jaar heel verdienstelijk als keeper. In de JO11-3 speelt hij nu als middenvelder aan de linkerkant.

De voetbalschool vindt hij geweldig. De partijtjes en het spel overpasen vind hij het leukst. Ook de trainers vindt hij top. Toen ik hem naar zijn favoriete club in Europa vroeg, antwoordde hij Marokko! Juventus was de beste ploeg, vulde hij nog aan, maar Marokko was echt zijn favoriet, met Ziyech als beste voetballer. In Nederland is Ajax de beste ploeg volgens Youssef.

Een favoriete speler bij KCVO heeft hij nog niet, maar daar komt na zondag wel verandering in. Youssef heeft nog maar een wedstrijd gekeken, dat was vorig jaar tegen Alexandria. Hij hoopt wel dat KCVO wint en denkt dat het 3-1 wordt.

Tot slot gaf hij nog toe dat hij het best spannend vond, maar dat gaat vast goed komen!
Heel veel plezier Youssef……