Vandaag zondag, 4 November, is Trystan Berberian-Goudriaan de pupil van de week bij de wedstrijd van KCVO 1 tegen Activia 1.

Trystan, met deze mooie achternaam, is 10 jaar oud en zit op de Gerardus Majella in groep 7. Op school is geschiedenis zijn favoriete vak. “En veel buitenspelen”, zei hij.

Zijn vriendjes zijn Koen, Lucas en Ruben.

Trystan is begonnen met voetbal toen hij 8 jaar was. Hij speelt nu in de JO11-2. Hij speelt meestal als rechtshalf of in de spits.  Hij is aardig lang voor zijn leeftijd en dus vroeg ik hem, of hij goed kon koppen. Maar daar zei hij op, dat hij beter hard kon schieten. Zijn favoriete trainer/leider is Gerard Holtman en ook Tom Leerkes vindt hij heel leuk.

Zijn favoriete speler is natuurlijk, uit zijn vaderland, Antoine Griezzman van Paris Saint Germain. In Nederland vindt hij Feyenoord de beste ploeg.

Zijn favoriete eten is lasagne en hij houdt vooral niet van erwtensoep.

Bij de vraag wat hij zou veranderen als hij voorzitter van KCVO zou zijn, antwoordde hij dat er een tribune op het trainingsveld moest komen. Dan kunnen de ouders droog zitten als ze training komen kijken.

Een favoriete speler van KCVO heeft hij niet, maar hij hoopt en denkt wel dat ze winnen met 1-0. Wie er gaat scoren maakt ook niet uit, als ze maar winnen.

Hij heeft hoge verwachtingen van de wedstrijd.

Heel veel plezier Trystan!