Zondag 9 december is Luuk Muijlaert de laatste pupil van de week voor 2018.

KCVO 1 speelt dan haar laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar tegen Wijhe ’92, de koploper van de 3e klasse. Het zou een mooie opsteker zijn voor onze jongens van KCVO 1 als ze winnen.

Luuk is 10 jaar en zit in groep 7 van de chr. Basisschool de Mozaik. Meester Geert probeert daar Luuk en de andere kinderen veel te leren. Luuk vindt het heel erg leuk op school.

Luuk speelde eerst bij onze buren SV Vaassen, bij de F1 (JO9-1). Begin dit seizoen maakte hij de overstap naar KCVO, waar hij nu speelt in de JO11 -1. Daar speelt hij als Mid-Mid.

Scoren is een van zijn positieve punten zegt hij.

De voetbalschool KCVO vind hij heel erg leuk omdat hij er veel oefeningen met bal krijgt.

Buiten voetbal speelt hij ook veel met zijn vriendjes Mees en Jurre. Zijn hobby’s zijn formule 1 kijken en (natuurlijk) voetballen.

Zijn favoriete club uit Nederland is Feyenoord. Daarbij kijkt hij graag veel naar Berghuis. Dat is dan ook zijn favoriete speller.  In het buitenland vindt hij Barcelona de beste ploeg, met als uitblinker natuurlijk Messi.

Een favoriete speler van KCVO kan hij nog niet zo gauw opnoemen, maar dat komt hopelijk na zondag wel. Wel hoopt hij dat KCVO met 2-0 gaat winnen.

Toen ik hem vroeg of hij het spannend vond om de pupil van de week te zijn, zei hij direct dat hij dat niet was….Hij was vorig jaar ook al pupil van de week bij Vaassen geweest, zei hij erachter aan. Hij vond het wel geweldig dat hij was uitgekozen om pupil van de week bij KCVO te zijn.

Wij wensen Luuk heel veel plezier zondag en hopen dat hij lekker gaat genieten. Tevens hopen we dat er veel jongens van de voetbalschool komen kijken om onze jongens van KCVO 1 aan te moedigen.