De pupil van deze week is Mats van Bussel Mats is  8 jaar en zit in groep 5 van “de Violier”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Mats speelt bij Vios omdat hij niet naar KCVO mocht. Hij heeft het erg naar zijn zin bij Vios. Zelf is hij linkerverdediger in de JO9-1.

Tijdens de trainingen vind Mats het afronden op de goal erg leuk. In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt vindt hij, ondanks dat hij verdediger is, doelpunten maken het leukst. Als Mats niet hoeft te trainen of voetballen, gaat hij soms gamen. Op de vraag wie de beste speler van Vios is wist hij geen antwoord te geven. Hij hoopt daar na afloop van de wedstrijd een antwoord op te kunnen geven. Mats wil hard trainen om later ook te proberen om in Vios 1 te spelen.

VIOS vindt hij de beste club en de beste speler van de wereld speelt niet bij Vios helaas maar voor Juventus en dat is Ronaldo. Hij maakt mooie acties en kan erg hard lopen. Het lekkerste eten vindt Mats toch wel patat daar hoeft hij niet lang over na te denken.  Op de vraag wat hem het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn vindt hij toch wel het samen met de spelers van het eerste in de kleedkamer zitten het leukst.  Tot slot, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios – Batatvia’90? Hierop zegt Mats het niet te weten hoeveel het gaat worden maar Vios gaat wel winnen

Wij wensen Mats een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel de winst en 3 punten voor Vios.

Veel plezier Mats!