Esra is 8 jaar en zit in groep 5  van “de Violier”, bij juf Nancy. School vindt zij leuk en gaat er met plezier naar toe en vooral geschiedenis vind zij leuk. Esra speelt bij VIOS omdat zij graag wilde voetballen en haar vader zij dan gaan we bij VIOS kijken.

Zij speelt in de JO9-1, waar zij links in de verdediging speelt. Tijdens de trainingen die gegeven worden door Rein  vindt zij het lummelen het leukst. In de wedstrijden die zij op zaterdag speelt is scoren toch wel leukste wat er is. Naast het voetbal mag Esra graag tekenen.

Wie de beste speler van VIOS 1 is heeft Esra eigenlijk geen idee. Misschien komt daar na vanmiddag verandering in.

Heerenveen vindt zij de beste club (want pap komt uit Friesland) en de beste speler van de wereld, zijn er best wel veel dat het moeilijk is om te kiezen

Het lekkerste eten vindt Esra patat.

Op de vraag wat haar het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn, vind zij om een doelpunt te maken bij de keeper van Barneveld. Maar dan moet hij niet op zijn best keepen, zegt Esra erbij. We zijn reuze benieuwd.

Tot slot, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios – Barneveld? Hierop zegt Esra dat VIOS gaat winnen en wel met 10-1

Wij wensen Esra  een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel de winst en 3 punten voor VIOS.

Veel  plezier Esra!
André Vogel.